arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat betekent de Buddy2you coach voor u

Wat kun jij als Buddy2you coach betekenen

Wat betekent de Buddy2you coach voor u

De Buddy2you coach legt uit

De Buddy2you coach komt bij u langs om uit te leggen wat wij voor u kunnen betekenen en laat u ook zien hoe eenvoudig alles werkt. Als besluit om gebruik te maken van al onze diensten, dan komt de coach bij u langs om het systeem te installeren en te activeren. Dat hoeft u dus niet zelf te doen. Alles wordt voor u geregeld.


Wij hebben 2 verschillende abonnementen

Voor het basisabonnement krijgt u mobiele persoonsalarmering, waarmee u 24/7 rechtstreeks in contact staat met onze alarmcentrale. Dit is een officiële en door het ministerie van Justitie erkende en gecertificeerde alarmcentrale, die in rechtstreeks verbinding staat met alle 112 centrales in Nederland. Als u in nood bent, wordt u direct geholpen.  Bij iedere hulpvraag die u heeft kunt u een beroep doen op onze alarmcentrale. Zij helpen u!!


Bij het vervolgabonnement krijgt u een persoonlijke Buddy2you coach toegewezen, die u gaat helpen en ondersteunen met uw dagelijkse bezigheden. Binnen Buddy2you bouwen wij een community van vrijwilligers, die u graag willen helpen met één van de hulpvragen die u heeft. Uw coach coördineert de vraag en aanbod, zodat u zich daar niet druk over hoeft te maken. heeft u vervoer nodig naar de huisarts, het ziekenhuis, de kapper of de pedicure? Met een druk op de knop zet u zelf deze hulpvraag uit binnen de community. Hetzelfde kunt u doen als bijvoorbeeld graag wilt gaan wandelen, boodschappen doen, een animatiemiddag wilt bezoeken of een tuinman of een klusjesman nodig heeft. Dit alles regelt u met een simpele druk op de knop, door op een eenvoudig plaatsje te klikken of uw tablet.  Lukt dat niet? Dan regelt de coach dat voor u.


Maar de coach doet nog meer voor u. Heeft u begeleiding nodig naar uw huisarts of uw specialist? Uw Buddy2you coach gaat met u mee en maak daarvan verslag in uw portaal aan uw medische contactpersonen. Zij blijven dus op de hoogte van wat er met uw huisarts of specialist is besproken. 


Buddy2you ontzorgt u en uw kinderen

Veel kinderen wonen niet meer in de buurt van hun ouders en hebben daarnaast ook een eigen gezinsleven. Bijna een onmogelijke opgave om daarnaast ook hun ouders nog intensief te ondersteunen in hun dagelijkse bezigheden, zoals boodschappen doen, wandelen, koffie drinken, bezoek aan bijvoorbeeld de huisarts of specialist. Buddy2you helpt ze daarbij.  

 

Wat doet Buddy2you voor u?

Mobiele persoonsalarmering, zodat u 24/7 hulp kunt vragen, zowel voor uw persoonlijke als uw medische veiligheid

De buddy2you coach installeert en activeert voor u het Buddy2you systeem

De Buddy2you community helpt u bij al uw hulpvragen. Door een eenvoudige druk op de knop kunt uzelf uw hulpvraag uitzetten in de community.

De Buddy2you coach gaat met u mee naar de huisarts of specialist en maak daarvan ook een verslag voor uw medische contactpersonen.
Buddy2you ontzorgt u en uw kinderen door u 24/7 te helpen en te ondersteunen.