arrow_drop_up arrow_drop_down

Mobiele persoonsalarmering

Voor uw persoonlijke en medische veiligheid

Met de mobiele persoonsalarmering van Buddy2you bent u verzekerd van de meest optimale zorg op het gebied van zowel uw persoonlijke als uw medische veiligheid.


Buddy2you is als de enige aanbieder van mobiele persoonsalarmering in de ouderenzorg aangesloten op een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkende Particuliere AlarmCentrale (PAC). Een PAC centrale heeft directe verbindingen met alle 112 centrales van Nederland en kunnen u direct doorverbinden met politie, brandweer of ambulance.


In uw persoonlijke platform registreren wij alleen gevalideerde informatie van uw huisarts en de medicijnenlijst van uw apotheek. Uw persoonlijke Buddy2you coach verzorgt en bewaakt dat ook voor u. Door deze zekerheid wordt deze informatie ook gebruikt door de verschillende hulpdiensten, zoals bijvoorbeeld de ambulance.


De tracker met noodknop leveren wij in zowel een model voor om de pols als een model voor om uw hals. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze app op uw smartphone. U kunt dus zelf kiezen welke mogelijkheid u wanneer gebruikt.